Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2018 11:18 - Живот и закон в които не присъства божественото е в полза на Сатаната
Автор: spasymyr Категория: Политика   
Прочетен: 1483 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 29.12.2018 09:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

https://youtu.be/NYuU6t_nnT4

Видео за зрящи, все още съмняващи се в явлението "химически пътеки",
които пътеки трасират пътя към безбожието.
След подобно доказателство, глашатаите на новото време в системата, които се мъчат да омаловажат явлението би трябвало да си затворят устата завинаги.
Когато помияри на нечия ясла се опитват да ми внушават, че моят разум е болен, духът ми става гневен. Гневен, защото знанията и представите на подобни двуноги, отрекли се от Божия промисъл, вярващи в силата на парите и отричащи задкулисното изменение на климата, свършват с тенденциите на зависими учени и медии, останалото са подигравателни усмивки. Това са всичките им доводи и твърдения. Такива индивиди са по зле и от псетата! Защото ако нарушиш територията-средата на едно куче то ръмжи, започва да лае, а човека със заложения от природата в него гигантски потенциал от разум и слово, мълчи и трае. Живи ще ни погребат и пак ще си траем, защото страхът е превзел душите ни! Или смятате, че армиите от политически глутници работят за нашето дълголетие и здраве? Защо не намалява работния ден при такава роботизация в икономиката, защо се премахнаха предишни завоевания на работническата класа, защо поевтиня трудът ни?... Пенсията все повече ще се отдалечава от всеки, защото факторите за дълголетието се увеличиха и измениха, а стремежа на властимащите с вдигането на годините за пенсия, потвърждава нагласата им, това да е недостижимо щастие за мнозина. И не най-накрая, когато казваме на децата си, че ги обичаме трябва да помислим, дали не ги лъжем. Това е все едно доброволно да ги отгледаме и предадем на нечия лаборатория по медицина. Нима храната в магазините е натурална? Бисквитите вече са с палмово масло, бозата с Аспартам и пише - за деца...Къде сте защитници на здравето, лекарски съюзи и други ментета на заплати? Защо не алармирате и образовате населението?
Всеки има представа за химията, когато две веществата се свързват - образуват трето. Сега си представете, че едното е във въздуха, другото в храните. Кога ще разберете, че болестта ви е предизвикана изкуствено?  Как ще намерите правия път, за да си помогнете психически в такъв момент или, да приложите своите знания от рецепти с билки или друга алтернатива вместо химиотерапията и таблетките, които съсипват останалите ни органи?  Това аз днес го живея, давайки си сметка, че дълги години половината от месеца съм работил сред природата на полето, в пек и студ  по дванадесет часа, ден и нощ на смени. Видяното, което прекарах през сетивата си ме води към тази моя истина, а другата, която е седяла пред климатика, не е в моя полза. Мнозина ще си скубят косите на по късен етап, заради собственото си равнодушие днес. Това ви го написах от върха на своите шейсет години, при живот в две системи сравнявайки ги и не изпитвам носталгия по старото време, определено.
Живот и закон в които не присъства божественото е в полза на Сатаната.

https://mega.nz/#F!h6xXyDaL!6Aa5gm5LQzeA-tCtFKzysw!164jkZja
https://www.youtube.com/watch?v=yuXcp41Ik7Y&list=LLGvjtTCH0SDBiVDc45s2Jtg&index=66









Гласувай:
5



1. lexparsy - Имаш пълна съпричастност на мис...
07.12.2018 12:57
Имаш пълна съпричастност на мислите и протестите ти!!
цитирай
2. spasymyr - БЛАГОДАРЯ lexparsy
07.12.2018 17:43
Повечето казват - какво мога да направя! Такъв въпрос може да те взриви отвътре, защото си мислиш, че и останалите виждат това, което ти виждаш. Нали еднакви органи за зрение притежаваме? Но правдата е друга - всеки вижда онова в което вярва.
цитирай
3. lexparsy - И аз съм разсъждавал над въпроса ...
08.12.2018 10:28
И аз съм разсъждавал над въпроса „Какво може да се направи?“
И като гледам как на всички са им вменени безброй лъжи в които вярват, си мисля че можем да направим само едно. - Да бъдем Себе си! Виждащи, мислещи и споделящи с истинските си чувства. Тогава Лъжците са безпомощни, и лъжите са им прозрачни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: spasymyr
Категория: Политика
Прочетен: 182067
Постинги: 83
Коментари: 11
Гласове: 561
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031